Lokale foreninger

Geocaching Haugalandet

Geocaching Haugalandet er en interesseorganisasjon for geocachere på Haugalandet.

Geocaching Haugalandet har en medlemskontingent på kr 100,- per person. I tillegg må du være registrert bruker på geocaching.com og gch.no.

Foreningen dekker kommunene Sveio, Haugesund, Utsira, Karmøy, Tysvær, Bokn og Vindafjord. Men foreningen er åpen for alle som føler en tilknytning til Haugalandet.

gch.no

GeoBergen

GeoBergen er en forening for geocachere i Bergen og omegn. Selv om vi konsentrerer oss om bergensområdet, så er foreningen åpen for alle, og du trenger verken å bo i eller frekventere byen for å bli medlem. Skal du for eksempel besøke byen, kan du komme i kontakt med lokale geocachere på forumet og i chatten. Det er ingen forpliktelser knyttet til å registrere seg på forumet – medlemskap i foreningen er atskilt fra det.

geobergen.no

Grenlandsmafiaen

Grendlandsmafiaen (formelt Geocaching i Grenland) er en forening for geocachere fra Telemark.

Vi er en vennegjeng som alle har en ting til felles: Vi driver med Geocaching! 

Vi har blitt kjent igjennom geocachingen, og treffes stadig til både formelle og uformelle treff, der vi utveksler erfaringer, prater om geocacher, viser frem nye dingser og coiner.

grenlandsmafiaen.no

Trønderbataljonen

Trønderbataljonen er ein lokal forening for geocachere i Midt-Norge som omfatter Sør-Trøndelag, Nord-Trøndelag, Møre og Romsdal samt «Øst-Trøndelag» (Jämtland). (Ikke aktiv for øyeblikket)

tronderbataljonen.no

Geokaperne fra Agder

Geokaperne fra Agder er en interesseorganisasjon for geocachere i begge Agderfylkene, og ble stiftet 20. mars 2013. Formålet er å fremme interessen for geocaching, og å få folk ut på geocachetur ved å skape et miljø og aktiviteter for geocachere. Vi har valgt navnet Geokaperne, da kaperfarten er en del av den sørlandske historien.

geokaperne.no

Vestfold Vikings

Vestfold Vikings er en forening for geocachere i Vestfold.

Alle som driver med geocaching og bor innenfor fylkesgrensen til Vestfold kan være medlem av Vestfold Vikings. Medlemsskapet er gratis. For de som har facebook, finnes vi også der. Du finner oss ved å søke på "Vestfold Vikings Geocaching".

 Vi arrangerer av og til fellesturer og eventer. Disse er for alle og ikke kun forbeholdt medlemmer.

vestfoldvikings.no

Ælvecacherne

Ælvecacherne er en forening for Geocachere som hovedsakelig dekker nedre Buskerud, men bor du ikke i området, men føler en tilknytning til området/Ælvecacherne er du hjertelig velkommen som medlem.

elvecacherne.wordpress.com

Glaamadalens Plastikbeholderes Søgeforæning

Vi er en liten gruppe i Glåmdalsdistriktet som har som mål å finne på artige ting sammen, arrangere eventer, turer ol og støtte oppunder kvalitet fremfor kvantitet når det gjelder cacher. Hvis du vil bli medlem, er alt vi ber om er at du har en eller annen tilhørighet til distriktet.

glaamadalen.no

Sunnmøre Geocaching

Sunnmøre Geocaching Forening ble etter langtids prat stiftet 1.Mai 2017   Foreningens formål er å være en frittstående interesseorganisasjon for geocachere i regionen. Og vi vil gjøre vårt for å fremme Geocaching på Sunnmøre

sunnmoregc.no

Geotrollan

Geotrollan er en forening for aktive geocachere på Helgeland. Foreningen har til hensikt å fremme interessen for og utbredelse av geocaching på Helgeland innenfor reglene til Groundspeak.

Området beskrives som de 19 Helgelandskommunene. Fra Bindal i sør til og med Rana, Meløy og Træna i nord.

For mer informasjon: geotrollan@gmail.com

Oslo med mye mer

Oslo-området har ikke noen egen organisasjon. Vi er et "gjørokrati" hvor alle kan gjøre noe for å bidra til fellesskapet. Vi har fast møtested på Asylet på Grønnland en gang i måneden under betegnelsen "Oslo Stammtisch". Du finner det under eventer. Vi vil gjerne understreke at ALLE er velkomne uansett erfaring og bosted. Ellers har vi adventskallender, noe vi har holdt på med siden 2004.

HåloGeo

HåloGeo ble stiftet 5. april 2018. Vi er en frittsående interesseorganisasjon for å fremme interessen for geocaching, skape et miljø og aktiviteter for geocachere i Harstad og omegn. Vi har månedlige sosiale treff, og med mange aktive medlemmer er det mye som skjer. Vi har en Facebookside (kun for medlemmer). Vi kan også nås på epost: halogeo2018@gmail.com