Om Geocaching i Norge

Geocaching i Norge er en selvstendig ikke-kommersiell interesseorganisasjon for geocachere fra hele landet. Vi arbeider med å gjøre informasjon om geocaching tilgjengelig og arbeide for norske geocacheres interesser. Foreningen drives utelukkende basert på støtte fra medlemmene.

Ett av våre mål er å drifte et nettsted hvor man kan møte likesinnede i et lokalt geocaching-miljø, enten man er nybegynner eller mer erfaren. Vi ønsker å ha et inkluderende miljø og at alle skal kunne finne noe her som passer til egne interesser for geocaching. Vi ønsker at dette nettstedet skal kunne bidra til at vi alle utvikler oss videre som geocachere, og lar oss inspirere til innsats og bragder vi ikke klarer alene.

Vi har den innstillingen at alle som har lyst til å bidra skal få lov til det. Det skal være takhøyde i forumet og lett å lage litt mer omfattende innlegg i form av blogger.

Har du lyst til å bidra med innhold eller drift av nettstedet så ta kontakt med en av oss, gjerne via geocaching.com eller skriv til ‘styret’ her på gcinfo.no.

Foreningens styre

Styre i Geocaching i Norge blir valg på årsmøtet hvert år hvor hver som blir valgt sitter i to år (varamedlemmer i ett). Det er et mål å ha styremedlemmer fra hele landet så vi har god kontakt med hva som skjer ulike steder. Se en presentasjon av styret her.

Alt arbeid i foreningen foregår på frivillig basis, ingen av styremedlemmene mottar lønn eller honorar.

Organisasjonsnummer: 892 327 882

Retningslinjer til bruk av innhold fra nettstedet

Innholdet her på nettsidene har Geocaching i Norge opphavsrett til og tillater bruk ut fra en lisens som heter: Creative Commons, Attribution, Noncommercial, Share Alike. Det betyr at du er hjertelig velkommen til å bruke innholdet her privat og ikke-kommersielt. Det betyr også at du bør ha en god unnskyldning hvis du ikke legger inn en referanse til Geocaching i Norge / gcinfo.no som kilde for materialet. Så det er bare å «låne» under disse betingelsene. Hvis du vil bruke noe av dette kommersielt må du ta kontakt med oss for tillatelse.


Kontakt Geocaching i Norge

* må fylles ut