Møt styret i Geocaching i Norge

Dersom du vil kontakte styret i Geocaching i Norge kan du nå oss på styret (at) gcinfo (dot) no eller via kontaktskjemaet. Du kan også kontakte styremedlemmene direkte.


Thomas Fredriksen – thomfre – leder (at) gcinfo (dot) no

thomfreGeocacher siden: januar 2012
Styreverv: Leder
Bostedsområde: Karmøy, Rogaland
Thomas har drevet med geocaching siden januar 2012, og er blandt de mest aktive i sitt lokalmiljø. Han har også vært med å starte Geocaching Haugalandet, hvor han også er leder. Han liker godt å reise, både i inn- og utland. Ingen reise er komplett uten geocaching, og ofte er nettopp geocaching bakgrunnen for hele reisen. Han har vært medlem av styret siden 2013, og ble valgt som leder i 2014. Thomas skriver ofte om sine geocachingeventyr på thomfre.net. Thomas er også mannen bak cachetur.no.

For Thomas er geocaching en livsstil.


Eirik Fleischmann – EiFlei – nestleder (at) gcinfo (dot) no

Geocacher siden: august 2011
Styreverv: Nestleder
Bostedsområde: Nedre Eiker, Buskerud
EiFlei er en engasjert cacher, som startet med geocaching i august 2011.
Han var med under oppstarten av den lokale foreningen Ælvecacherne, hvor han også er styremedlem.

Han liker å oppleve nye ting, og reiser ofte land og strand rundt for å finne cacher.


Ragnhild Solheim van Linn – Viking_Princess – kasserer (at) gcinfo (dot) no


VikingPrincessGeocacher siden:
mars 2007
Styreverv: Styremedlem (kasserer)
Bostedsområde: Kongsvinger, Hedmark
Har hatt stor glede av Geocaching siden 2007 og har fortsatt ikke gått lei! Nestleder i GPS (Glaamadalens Plastikbeholderes Søgeforæning), en forening for cachere i Glåmdalsdistriktet. Foretrekker skogs og fjellturer fremfor by-caching, men alt har sin sjarm. Cacher når jeg har lyst og det går veldig i rykk og napp, om vinteren er jeg ikke like aktiv som på sommeren.

Trives veldig godt på eventer, hvor jeg kan treffe og snakke med gamle kjente, og bli kjent med nye cachere. «The best finds are other geocachers» synes jeg er en veldig fin tekst! Har fått flere gode venner gjennom Geocaching.

Har bodd i Nederland i 11 år men flyttet tilbake til Norge i 2011. Bor nå på Kongsvinger men hjertet mitt tilhører Finnskogen, der jeg vokste opp. Veldig glad i å skrive, ta bilder, dra på tur, lage cacher og arrangere eventer. Jeg koser meg ikke bare med å dra på tur og finne cacher, men gleder meg til å komme hjem for å skrive en fin logg, legge til bilder og fortelle om turen min.


Elin Barm – Høst

Team HøstGeocacher siden: januar 2015
Styreverv: Styremedlem
Bostedsområde: Fredrikstad, Østfold
Elin danner nicet Høst sammen med sin samboer. De startet med geocaching januar 2015 og har hvert hekta siden.

I det daglige jobber Elin innen administrasjon og markedsføring og håper på å kunne bruke sin kunnskap inn mot GiNo.

Høst liker å reise inn og utland for å delta på eventer og treffe folk med samme hobby. Og ikke minst oppleve nye steder.

Det første året dreide det seg mye om ftf jakt, men nå er det roet noe ned til fordel for egne utlegg.

Team Høst har også Facebook side hvor de legger ut bilder fra turer.


Else Nordhagen – whoelse

whoelseGeocacher siden: februar 2005
Styreverv: Konstituert styremedlem
Bostedsområde: Sognsvann, Oslo
I 2008 var hun en av initiativtakerne som startet «Geocaching i Norge». Hun er også en av de mer trofaste deltagerne på Stammtisch som er avholdt hver måned i Oslo siden 2008. I 2007 og 2008 var hun med i en gruppe som satte norsk rekord i flest cacher på 24 timer. Dette forhindrer ikke at hun er en sterk tilhenger av Slow Caching. I tillegg til Oslo har hun også cacher i Sandefjord og i nordenden av Nordmarka samt vedlikeholdt noen cacher på Røros. Else liker best cacher som lokker henne ut på tur, men stikker også gjerne innom en og annen by-cache, eventer eller legger hodet i bløt for å løse en mystery 🙂


LordWadar

Styreverv: Varamedlem