Møt styret i Geocaching i Norge

Dersom du vil kontakte styret i Geocaching i Norge kan du nå oss på styret (at) gcinfo (dot) no eller via kontaktskjemaet. Du kan også kontakte styremedlemmene direkte.


Thomas Fredriksen – thomfre – leder (at) gcinfo (dot) no

thomfreGeocacher siden: januar 2012
Styreverv: Leder
Bostedsområde: Karmøy, Rogaland
Thomas har drevet med geocaching siden januar 2012, og er blandt de mest aktive i sitt lokalmiljø. Han har også vært med å starte Geocaching Haugalandet, hvor han satt som leder fra starten i 2012 frem til sommeren 2017.

Han liker godt å reise, både i inn- og utland. Ingen reise er komplett uten geocaching, og ofte er nettopp geocaching bakgrunnen for hele reisen.

Han har vært medlem av styret siden 2013, og ble valgt som leder i 2014. Thomas skriver ofte om sine geocachingeventyr på thomfre.net. Thomas er også mannen bak cachetur.no.

For Thomas er geocaching en livsstil.


Freddy Hoffmann – Wagalolo – nestleder (at) gcinfo (dot) no

Geocacher siden: juni 2014
Styreverv: Nestleder
Bostedsområde: Drammen, Buskerud
Freddy kom over geocaching ved en tilfeldighet på leting etter vraket av en RF-84 Thunderflash som styrtet vinteren 1964 og geocaching.com var det eneste stedet han fant som hadde koordinater til stedet i Andorsrudskogen mellom Skoger og Sande. Dermed var det gjort og han cacher nå året rundt, gjerne med ski på beina om vinteren og sjelden uten et Nikon-kamera rundt halsen. Han er ofte blitt observert på terrengsykkel i skogen med GPS festet på styret og noe sjeldnere bak rattet i en over 50 år gammel Volvo feltvogn med stige og gummibåt på taket.

Han dukker ofte opp på eventer, både i inn- og utland og reiser ingen steder uten at stedet er kartlagt med hensyn til interessante geocacher i god tid i forveien. Arrangerer også egne events og hvor det kan bli servert sjokoladekake med chili.


Ragnhild Solheim van Linn – Viking_Princess – kasserer (at) gcinfo (dot) no


VikingPrincessGeocacher siden:
mars 2007
Styreverv: Styremedlem (kasserer)
Bostedsområde: Kongsvinger, Hedmark
Har hatt stor glede av Geocaching siden 2007 og har fortsatt ikke gått lei! Nestleder i GPS (Glaamadalens Plastikbeholderes Søgeforæning), en forening for cachere i Glåmdalsdistriktet. Foretrekker skogs og fjellturer fremfor by-caching, men alt har sin sjarm. Cacher når jeg har lyst og det går veldig i rykk og napp, om vinteren er jeg ikke like aktiv som på sommeren.

Trives veldig godt på eventer, hvor jeg kan treffe og snakke med gamle kjente, og bli kjent med nye cachere. «The best finds are other geocachers» synes jeg er en veldig fin tekst! Har fått flere gode venner gjennom Geocaching.

Har bodd i Nederland i 11 år men flyttet tilbake til Norge i 2011. Bor nå på Kongsvinger men hjertet mitt tilhører Finnskogen, der jeg vokste opp. Veldig glad i å skrive, ta bilder, dra på tur, lage cacher og arrangere eventer. Jeg koser meg ikke bare med å dra på tur og finne cacher, men gleder meg til å komme hjem for å skrive en fin logg, legge til bilder og fortelle om turen min.


Elin Barm – Høst

Team HøstGeocacher siden: januar 2015
Styreverv: Styremedlem
Bostedsområde: Fredrikstad, Østfold
Elin danner nicket Høst sammen med sin samboer. De startet med geocaching januar 2015 og har hvert hekta siden.

I det daglige jobber Elin innen administrasjon og markedsføring og håper på å kunne bruke sin kunnskap inn mot GiNo.

Høst liker å reise inn og utland for å delta på eventer og treffe folk med samme hobby. Og ikke minst oppleve nye steder.

Det første året dreide det seg mye om ftf jakt, men nå er det roet noe ned til fordel for egne utlegg.

Team Høst har også Facebook side hvor de legger ut bilder fra turer.


Mona Sørensen – monso

Geocacher siden: mars 2016
Styreverv: Styremedlem
Bostedsområde: Melhus, Sør-Trøndelag
Monso oppdaget geocaching ved en tilfeldighet en kjedelig søndag i slutten av februar 2016 og har siden vært hekta.

Siden monso har muglerfamilie som synes det hun driver med er meningsløst, har hun og ei cachevenninne dannet Team Sloggi. Sammen farter de rundt på eventyr.

Monso har stor sans for forseggjorte og morsomme cacher, men tar gjerne en petrørrunde når målet er å sanke inn en større mengde på en dag.

Eventer er superkoselige og Monso var så heldig å få sitte i arrangørkomiteen til Vikingevent på Steinkjer i 2017. Hun arrangerer også for andre år på rad eventhelg på Svorksjøen i Melhus.


Else Nordhagen – whoelse

whoelseGeocacher siden: februar 2005
Styreverv: Varamedlem
Bostedsområde: Sognsvann, Oslo
I 2008 var hun en av initiativtakerne som startet «Geocaching i Norge». Hun er også en av de mer trofaste deltagerne på Stammtisch som er avholdt hver måned i Oslo siden 2008. I 2007 og 2008 var hun med i en gruppe som satte norsk rekord i flest cacher på 24 timer. Dette forhindrer ikke at hun er en sterk tilhenger av Slow Caching. I tillegg til Oslo har hun også cacher i Sandefjord og i nordenden av Nordmarka samt vedlikeholdt noen cacher på Røros. Else liker best cacher som lokker henne ut på tur, men stikker også gjerne innom en og annen by-cache, eventer eller legger hodet i bløt for å løse en mystery 🙂


RoLe(TuSi)

Styreverv: Varamedlem