Info for grunneiere

Geocaching skal være en aktivitet som hverken er ødeleggende eller krenkende. Enhver geocacher har et sett med retningslinjer de må forholde seg til.

Du kan lese mer om geocaching her.

Jeg ønsker en cache fjernet

Det er selvfølgelig ikke lov å ha geocacher liggende på privat eiendom uten avtale med eieren. Så hvis du har funnet en geocache på din eiendom, som du vil ha fjernet, evt. flyttet, vil vi gjerne hjelpe deg så langt vi kan. Du kan kontakte oss gjennom skjemaet under. Du kan også kontakte ett av styremedlemmene direkte.

Du kan fjerne selve beholderen selv, men det anbefaler vi ikke fordi geocachere vil fortsette å lete helt til geocachen taes ut av systemet hos geocaching.com. Hvis beholderen fjernes uten at den taes ut av systemet vil geocachere sannsynligvis bruke mye tid på området for å lete etter beholderen de ikke finner. Fjernes den fra systemet vil ingen lete etter geocachen selv om beholderen evt. fortsatt ligger ute. Derfor er den beste løsningen at geocache-eieren selv tar geocachen ut av systemet og fjerner beholderen. Vår erfaring er at geocache-eiere er raske til å ordne slike ting når de gjøres oppmerksomme på problemet/ønsket om fjerning.

Vi bistår gjerne med å få kontakt med geocache-eier. Og hvis geocache-eier ikke retter seg etter eiendoms-eiers ønsker vil vi være behjelpelige med å kontakte ansvarlige hos geocaching.com så de kan ordne opp.

Jeg ønsker en cache på mitt område

Hvis du som grunneier ønsker å få råd om hvordan du kan bruke geocaching for å oppmuntre til besøk på din eiendom, så vil vi forsøke å hjelpe til å finne noen som vil hjelpe i ditt område.

Kontakt oss

* må fylles ut