Bli medlem

Geocaching i Norge er en interesseorganisasjon for geocachere i Norge. Vi ønsker å hjelpe til med informasjon på norsk tilpasset norske forhold. Som medlem av Geocaching i Norge er du med på å finansiere dette, blant annet driften av disse nettsidene og andre utgifter til informasjonsaktivitet. Alle som jobber med foreningen gjør det gratis av ren iver etter å hjelpe til – så det koster ingenting. Som medlem får du noen medlemsfordeler (se liste nedenfor, husk å bla nedover) og muligheten til å være med å påvirke foreningen på våre årsmøter.

Medlemskapet forplikter ikke til annet enn at man betaler medlemskontingent for inneværende år.

Medlemskap koster 100,- NOK og da er du med å støtte dette nettstedet, bidrag til eventer, kontaktpunkt for grunneiere, journalister og geocachere som trenger hjelp. Et av eventene vi støtter og har ansvar for å få arrangert er Vikingeventet som trekker deltagere fra hele verden. Det går av stabelen hver vår ett eller annet sted i Norge. Se også medlemsfordelene under.

Årsmøtet i Geocaching i Norge har vedtatt at minstebeløp for medlemskap er 100,- NOK, men det er valgfritt om man ønsker å betale mer. Vær oppmerksom på at dette IKKE er medlemskap hos geocaching.com som er de som drifter selve geocachingen med databasen over cacher, lager app’ene etc.

Medlemskap er kun gyldig i inneværende år. Det vil si at innbetalinger gjort 31.12 et år teller for det året innbetalingen er gjort. Ønsker man å være medlem også påfølgende år, må medlemskap betales på nytt. Dette er gjort for å forenkle regnskapsførselen og føring av medlemsregister.

Meld deg inn i Geocaching i Norge:

Medlemsfordeler

Som medlem har du mange medlemsfordeler, og vi jobber kontinuerlig med å få på plass flere.

Rabatt på GeoSport.no

Medlemmer i Geocaching i Norge får rabatt i GeoSport sin nettbutikk som følger:

Klatreutstyr fra Petzl og Beal; ca 20%
Varer fra Groundspeak: ca 10%
Resterende varer: ca 15% (herunder annet klatreutstyr)

Profileringsvarer fra GiNo eller andre klubber og foreninger er ikke rabatterte.
Rabattene er veiledende og kan fravikes med grunnlag av prisavrunding og lignende.
Enkelte varer med lav dekning, kan også unnvike disse satsene.
Kampanjevarer rabatteres ikke.

Rabatter gjelder kun på handel via nettbutikk. Har GeoSport utsalg andre steder, gjelder stedets priser.
Disse satsene kan endres på kort varsel om det er vesentlige endringer eller krav fra leverandører.

For at GiNo sine medlemmer skal få tilgang til rabatterte prisene, må de registrere seg som kunder i GeoSport sin nettbutikk. Deretter må medlemmet gi en tilbakemelding til GiNo eller GeoSport og de vil bli lagt inn med klubb prisene etter godkjenning.

Rabatt på leiebil hos Avis

Alle medlemmer av Geocaching i Norge får rabatt på leiebil hos Avis, over hele verden. Rabatten er på 17,5%, med fri kjørelengde innen Norden. Rabattkoden (AWD-nummer) T027944 må oppgis ved bestilling.

avis.no

Støtte til eventer

Medlemmer av Geocaching i Norge kan søke foreningen om støtte til eventer ol. Les mer om reglene for støtte, hvor mye du kan få i støtte og hvordan du søker her.

15% Rabatt Svorksjøen Camping

15 % rabatt på kortidscamping med vogn, bobil og telt hvis du kan vise frem betalt medlemsskap i GiNo for inneværende år. Svorksjøen Camping ligger 5 mil sør for Trondheim og huser også ett årlig geocaching-event i September.

Rabatt MoRo-trykk

10 % rabatt på klær med trykk, bilklistremerker/-decal, innendørs klistremerker.

Rabatt på leie av hytte på Finnskogen Turist og Villmarksenter.

Alle som kan vise frem gyldig medlemsskap (betalt for inneværende år) får leie hytte til 600,- per natt. Finnskogen Turist og Villmarksenter ligger ved Skasenden i Grue kommune og har hatt godt samarbeid med lokale geocachere i flere år.

10% rabatt hos Sjøstrand Camping, Kongsvinger

Alle medlemmer som kan vise frem bevis på betalt medlemsskap i GiNo for inneværende år, får 10% rabatt på overnatting på Sjøstrand Camping i Kongsvinger. Dette er en liten camping på RV2, 10 minutter fra Kongsvinger og 20 minutter fra Charlottenberg i Sverige.

20% rabatt for ALLE geocachere på Sjøenden Camping, Søre Osen. Trysil.

Sjøenden Camping i Søre Osen (Trysil) gir alle geocachere rabatt på overnatting. Dette er derfor ikke kun for GiNo sine medlemmer, men ett bra tilbud som vi gjerne vil dele med alle. Du får 20% rabatt som betyr at du betaler kun 192,- per døgn for bobil (inkl. strøm) og 340,- per døgn for ei hytte.

9 Comments

 1. Jeg vurderer om jeg skal bli medlem, den funksjonen jeg bruker mest er Sistelogger, når denne dekker hele Nord-Trøndelag så tror jeg nok at medlemsskap er i boks :).

  • Hei, Hvis du vil si opp ditt medlemskap i «Geocaching i Norge» så send inn en epost til styret@gcinfo.no med nicket ditt og epost så er vi sikre på riktig person.

   Hvis du vil si opp dit medlemskap hos geocaching.com må du ta kontakt med dem slik det er opplyst på deres kontaktsider.

 2. Synes det er trist med disse reisebeskrivelsene/fellesloggene der det ikke skrives et eneste ord om den opplevelsen det burde være å navigere fram til en boks på et spennende sted med kanskje en historie. Har nettopp lest om bortimot hundre funn i en kopiert historie om ingenting . Synes vi som legger litt flid i å legge ut cacher fortjener litt mere. Jeg er skuffet og i ferd med å gå lei i dette som skulle være en spennende hobby. Hilsen kbra

  • Hei Kai
   Litt usikker på hva vi som interesseorganisasjon for Geocachere i Norge skal svare deg på denne kommentaren. Kanskje du vil få mer reaksjoner ved å enten legge ut noe i en facebook gruppe, ellers så har GiNo en kanal på slack hvor man kan diskutere slike ting. Send oss gjerne din email adresse hvis du vil ha invitasjon til denne kanalen.
   Vennlig hilsen Viking_Princess, styremedlem.

 3. Prøvde nettopp å bruke html koden fra deres Ressurs side ‘Den gode loggen’, men så fikk jeg feilmeldingen:
  «Bilder fra tredjeparter tillates ikke i beskrivelsen.»

  Dere burde oppdatere ‘Den gode loggen’-siden, ser ut som om man er nødt til å laste ned bildet først, for å kunne laste den opp til beskrivelsen.

  Mvh Team heischo

  • OK, takk for tilbakemeldingen. Det stemmer nok at geocaching.com er blitt strengere på dette og det bør oppdateres, ja. Takk for at du er så oppmerksom 🙂
   Mvh Whoelse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *