Vikingeventet 2016

7. Mai 2016 Egge, Steinkjer

Nettsider: http://www.egge2016.com/

Eventside: https://coord.info/GC5EGGE

Arrangør: Havardfoto

Coiner: LINK

Sideeventer: LINK

 

HISTORIE

Ideen var havardfoto (Håvard Loeng) sin. Noe av det første som ble gjort var å ha en dugnad for å skaffe GC-koden GC5EGGE. Grunnen til dette var jo da at eventet skulle være på Egge, og man ville gjerne ha denne veldig spesielle GC-koden på eventet. Det ble bedt om hjelp til dette via facebook i Oktober 2014  Da dagen kom og det nærmet seg dette spesielle nummeret så var det en hel gjeng som satt og produserte cachesider for harde livet for å prøve å få tak i gc koden man ønsket. Heldigvis var det en av de som satt i denne dugnadsgjengen som var så heldige å få denne gc-koden. Så ble koden adoptert av Håvard til bruk på Vikingeventet.

Håvard hadde bestemt seg for å klare å lage et mega event helt alene, og hadde derfor ingen arrangørgruppe. Det ble hjulpet til med oversettelse av cachesiden og diverse andre ting, men det meste ville Håvard gjøre selv. Vervekampanjen for å nå 500 WA ble heftig promotert i alle slags geocaching-grupper i hele norden og verden forøvrig. Og sakte men sikkert nådde man 500 WA ikke lenge før eventet skulle finne sted.

På selve event-dagen var det fantastisk vær og Signal the Frog gjestet plassen. Desverre ble det ingen LAB-cacher dette året, og ikke alt gikk på skinner. Men det er fortsatt Håvard sin fortjeneste at vi har et årlig megaevent i Norge.