Advent – kommer plutselig så den må planlegges i tide

Her kommer litt informasjon om adventscaching fra de norske reviewerne. Vi minner samtidig om at her på gcinfo.no kan man få web-side for sin lokale adventskalend eller adventskrans – det er bare å ta kontakt! Håper det blir mange glade adventscachere som finner fine adventscacher slik som tidligere år. Lykke til!

Fra Reviewerne

Det er snart advents- og juletid, og mange geocachere går med planer for nye utlegg i ulike kalendre i hele Norge. Dette er også en travel tid for oss kontrollører, og vi ønsker derfor å informere litt om kjøreregler og rutiner.

Vi er fortsatt i en pandemi med COVID-19, og tiltakene er fortsatt ikke avsluttet. Vi tilbyr å publisere cacher på ønsket dato og tid i perioden 1.søndag i advent til og med 31.12.21. Innsending kan skje fra 01.10.21.

Ingen utleggere kan bli lovet en eksklusiv dato i eget område. Kontrollørene forholder seg direkte til cacheeier. Publisering på dato og tid er et tilbud som vi reviewere ønsker å gi til det norske miljøet. Vi ønsker ikke at dette misbrukes. Alle skal ha lik mulighet til å finne og logge adventscachene. Det skal ikke gjøres avtaler med en spesiell reviewer, men alle cachene meldes inn på vanlig måte.

Vi har ikke mulighet til å hjelpe til med utforming av cachesider, HTML-koding, eller å legge inn eller samordne bilder/logoer/grafikk på cachesidene. Dette må utlegger selv ordne. [Du finner nyttig info om å legge ut en cache på wiki-sidene hos gcinfo.no – inkludert peker til hjelp til HTML og bilder]

Vi ønsker at cachen må være i køen, ferdig og klar til publisering, senest 14 dager før ønsket publiseringsdato. Dette for å sikre publisering til ønsket dato og tid. Logg og cachebeholder skal være på plass ved innmelding.

På grunn av COVID-19 og smittevernreglene, ber vi innstendig om at det heller ikke i 2021 legges ut godteri, kaker og liknende i årets advents- og julecacher. Hvis det legges opp til å møtes til organisert samling på eller ved adventscachene, gjelder reglene for arrangører fullt ut. Samme tiltak gjelder da som for eventene, og arrangøren er fullt ut ansvarlig opp mot myndighetene. Reviewerne ber de som eventuelt samles, om å utvise forsiktighet som et spesielt tiltak i den spesielle situasjonen vi fortsatt er inne i.

Publisering på ønsket tid er igjen mulig i år, og ønsket dato kan oppgis som tidligere. Det tas forbehold om at de tekniske løsningene fungerer som de skal. Når cachen er sendt inn, kontrollert og låst, vil den forbli låst. Ønsket dato og tid kan IKKE forandres. Ønsket dato og tid må også presiseres i en reviewernote i hver enkelt cacheoppføring. Innmeldinger uten angitt dato og tid, kan bli publisert med det samme.

Forespørsel om ledige koordinater: Opprett en GC-kode og send mail til en av kontrollørene med GC-kode. Cacher uten ønsket dato publiseres som vanlig. Hvis kun dato er oppgitt, velger reviewer selv tid.

Med vennlig hilsen

Makuta Teridax, Protea Sangomas, Hexa Nomos, Poltrona Polaris, Octa Ceres og NonaNorwegianAdiutor

Posted in Adventskalender, Artikkel 2021, Nyheter 2021.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *