Adventskallendere 2022 – melding fra reivewerne

En gammel adventskalender

Vi fikk en hyggelig melding fra reviewerne at de igjen vil ta jobben med å publisere adventscacher for oss. Les informasjonen fra dem litt lenger ned på siden.

Vi i Geocaching i Norge som drifter gcinfo.no tilbyr også grupper å ha sine adventskalendere – eller adventskranser – liggende på våre sider, slik som før. En eller flere av de ansvarlige for kalenderen/kransen får redigeringsmuligheter på web-siden og vi bistår med teknisk hjelp og støtte.

Vi gleder oss til desember – som vanlig 🙂

Her er meldingen fra reviewerne:

Hei dere.

Det er snart advents- og juletid, og mange geocachere går med planer for nye utlegg i ulike kalendre i hele Norge. Dette er også en travel tid for oss kontrollører, og vi ønsker derfor å informere litt om kjøreregler og rutiner.

Vi er heldigvis over pandemien med COVID-19, men vi ber om at alle geocachere tar nødvendige hensyn da det fortsatt kan finnes smitte.

Vi tilbyr å publisere cacher på ønsket dato og tid i perioden 1.søndag i advent til og med 31.12.22. Innsending kan skje fra 01.10.22.

Ingen utleggere kan bli lovet en eksklusiv dato i eget område. Kontrollørene forholder seg direkte til cacheeier.

Publisering på dato og tid er et tilbud som vi reviewere ønsker å gi til det norske miljøet. Vi ønsker ikke at dette misbrukes. Alle skal ha lik mulighet til å finne og logge adventscachene.

Det skal ikke gjøres avtaler med en spesiell reviewer, men alle cachene meldes inn på vanlig måte.

Vi har ikke mulighet til å hjelpe til med utforming av cachesider, HTML-koding, eller å legge inn eller samordne bilder/logoer/grafikk på cachesidene. Dette må utlegger selv ordne.

Vi ønsker at cachen må være i køen, ferdig og klar til publisering, senest 14 dager før ønsket publiseringsdato. Dette for å sikre publisering til ønsket dato og tid. Logg og cachebeholder skal være på plass ved innmelding.

Når cachen er sendt inn, kontrollert og låst, vil den forbli låst. Ønsket dato og tid kan IKKE forandres. Ønsket dato og tid må også presiseres i en reviewernote i hver enkelt cacheoppføring. Innmeldinger uten angitt dato og tid, kan bli publisert med det samme.

Forespørsel om ledige koordinater: Opprett en GC-kode og send mail til en av kontrollørene med GC-kode.

Cacher uten ønsket dato publiseres som vanlig. Hvis kun dato er oppgitt, velger reviewer selv tid.

Med vennlig hilsen
Makuta Teridax, Protea Sangomas, Hexa Nomos, Poltrona Polaris og NonaNorwegianAdiutor

Posted in Artikler 2022, Nyheter 2022.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *